0 Items • $0.00
Shopping Cart
Est. Final Total: $0.00
Check Out
Your Account
HOME LCD REMOVAL INSTRUCTIONS FAQs SHIPPING RETURNS ABOUT US CONTACT US BLOG
Search for Screen by Laptop Model
Acer LCD Screen
Apple LCD Screen
Averatec LCD Screen
Compaq LCD Screen
Dell LCD Screen
eMachines LCD Screen
Fujitsu LCD Screen
Gateway LCD Screen
HP LCD Screen
HP Compaq LCD Screen
IBM LCD Screen
Lenovo LCD Screen
NEC LCD Screen
Panasonic LCD Screen
Sharp LCD Screen
Sony LCD Screen
Toshiba LCD Screen
View All Laptop Model Brands
Search for Screen by Laptop Screen Part Number
Acer Notebook Screens
Apple Notebook Screens
AU Optronics Notebook Screens
BOEhydis Notebook Screens
Chi Mei Notebook Screens
Chunghwa Notebook Screens
Compaq Notebook Screens
Dell Notebook Screens
Fujitsu Notebook Screens
Gateway Notebook Screens
HannStar Notebook Screens
Hitachi Notebook Screens
HP Notebook Screens
HP Compaq Notebook Screens
Hyundai Notebook Screens
IBM Notebook Screens
IDTech Notebook Screens
Lenovo Notebook Screens
LG Philips Notebook Screens
Matsushita Panasonic Notebook Screens
Mitsubishi Notebook Screens
NEC Notebook Screens
Quanta Notebook Screens
Samsung Notebook Screens
Sanyo Torisan Notebook Screens
Sharp Notebook Screens
Sony Notebook Screens
Toshiba Notebook Screens
Toshiba-Matsushita Notebook Screens
Unipac Notebook Screens
View All Screen Part Brands

LCD Schermen

Welkom en dank u voor uw keuze van ScreenTek. ScreenTek is de voornaamste leverancier van LCD/LCD- schermen voor laptop computers. We beschikken over de grootste voorraad vervangende notebook schermen voor alle laptop modellen van alle LCD-schermfabrikanten tegen prijzen die veel voordeliger zijn dan die van de laptop fabrikant. Onze kundige verkoopdienst en industrieleidende voorraad zullen verzekeren dat u uitstekende dienst ontvangt. Onze diensten omvatten uitgebreide kennis van producten, internationale bestellingen, moeilijk te vinden LCD-scherm bronnen voor laptop computers, een uitgebreide reeks LCD-scherm fabrikanten, een omvangrijke waarborg en verzending van de meeste notebook schermen op de dag zelf dat de bestelling wordt ontvangen.

Laptop schermen - Vaak gestelde vragen

Producten

ScreenTek beschikt over een van de grootste voorraden nieuwe, opgeknapte en tweedehands laptop LCD-schermen voor alle notebook merken met inbegrip van Acer, Apple, Compaq, Dell, Fujitsu, IBM, HP, NEC, Samsung, Sharp, Sony, Toshiba en nog meer. ScreenTek is gespecialiseerd in de verkoop van uitsluitend LCD-schermen voor notebooks. De afmetingen van LCD-schermen die we in voorraad hebben, zijn 26 cm tot 43 cm (10,4 duim tot 17,1 duim).

ScreenTek levert geen andere laptop onderdelen en beschikt over geen voorraad platte schermen voor desktop computers.

Prijzen en bestelling

Nogmaals dank voor uw keuze van ScreenTek. ScreenTek zou u graag een prijs willen geven voor het gewenste LCD-scherm voor uw laptop. Gelieve ons de volgende informatie te bezorgen opdat we het geschikte vervangende LCD-scherm voor uw notebook computer kunnen bepalen: laptop model, afmeting van het LCD-scherm, LCD-scherm resolutie en onderdeelnummer van het LCD-scherm. Wanneer u voelt dat het LCD-scherm door uzelf zonder moeilijkheden kan verwijderd en geïnstalleerd worden, kunt u ons het stuknummer van de LCD-schermfabrikant dat zich achteraan het scherm bevindt, mededelen. Dit is de nauwkeurigste manier om te bestellen en het zal ons ook toelaten om het correcte LCD-scherm voor uw laptop te bepalen. Om het stuknummer van de fabrikant van het LCD-scherm te bekomen, moet u het scherm van uw notebook computer verwijderen. Zie de aanwijzingen onderaan onder Aanwijzingen voor verwijdering en installatie. Ingeval van vragen, gelieve ons een email toe te zenden of ons op te bellen.

Telefoonnummer voor Nederland: 001-713-741-7017
Telefoonnummer voor België: 001-713-741-7017
Telefoonnummer voor Aruba: 001-713-741-7017
Telefoonnummer voor Suriname: 001-713-741-7017
Telefoonnummer voor de Nederlandse Antillen: 001-713-741-7017
Ander internationaal nummer: 1-713-741-7017
Telefoonnummer voor de Verenigde Staten: Landcode-713-741-7017
Email: sales@ScreenTekInc.com

Aanwijzingen voor verwijdering en installatie

De verwijdering en installatie van een laptop LCD-scherm is een zeer eenvoudige taak die door u in slechts 15 minuten kan worden uitgevoerd. Om te beginnen moet u beschikken over een schroevedraaer en een scherp voorwerp. Klik hier voor gedetailleerde foto's voor het verwijderen van het LCD-scherm. Neem met ons contact op indien u verdere hulp vereist.

  1. Verzeker u ervan dat uw laptop niet is aangesloten en dat de batterij of accu verwijderd is.
  2. Bepaal de positie van alle schroefdoppen op het plastic schermomhulsel.
  3. Gebruik een mes of een scherp voorwerp om de schroefdoppen te verwijderen.
  4. Verwijder alle schroeven die zich onder de schroefdoppen bevinden.
  5. Steek uw vingers tussen het plastic schermomhulsel en het LCD-scherm. Begin onderaan het scherm en ga zo rond het scherm en verwijder het plastic schermomhulsel van het LCD-scherm.
  6. Verwijder de schroeven uit de zijkant van het LCD-paneel en leun het scherm naar voren.
  7. Het LCD-scherm heeft twee elektronische verbindingen die moeten ontbonden worden. Het koppelstuk voor het videolint bevoorraadt het videobeeld en is aangesloten op de achterkant van het scherm. De omzetterkabel levert stroom aan de achtergrondverlichting van het LCD-scherm. Hij loopt van de hoek van het LCD-scherm en sluit zich aan op de omzetter die zich tussen het LCD-scherm en het toetsenbord kan bevinden.
  8. Kijk uit naar een etiket met het stuknummer van de fabrikant op de achterkant van het scherm.
  9. Om het LCD-scherm van uw laptop te installeren, volg de aanwijzingen in omgekeerde volgorde.

Prijzen en manieren van betaling

De prijzen van ScreenTek zijn aangeduid in US$. Onze klanten zijn niet onderhevig aan plaatselijke belastingen tenzij de klant het aangekochte LCD-scherm verstuurt naar een locatie in de staat van Texas. Echter, de klant is verantwoordelijk voor het betalen van invoerrechten of BTW indien zo vereist door zijn eigen land.

ScreenTek aanvaardt de volgende manieren van betaling: 1) kredietkaarten, 2) COD (betaalbaar bij levering) met verzekerde middelen voor aankopen in de V.S. en 3) telegrafische overschrijving. Kredietkaarten omvatten Visa, MasterCard, American Express en Discover. Verzekerde middelen zijn de postwissel en de gewaarmerkte check. Zend ons een email voor instructies in geval van een telegrafische overschrijving.

Garantie en teruggezonden goederen

ScreenTek verstrekt een garantie van 30 dagen die gebruikelijk is voor onze bedrijfstak, vanaf de datum van ontvangst van uw product. De garantie dekt fabricagedefecten met inbegrip van een bepaald aantal dode pixels of beeldpunten, achtergrondlicht defecten en volledig in gebrek op het ogenblik van ontvangst. De garantie dekt geen schade veroorzaakt door behandeling van de klant. ScreenTek moet binnen de 7 dagen na ontvangst op de hoogte worden gebracht van uiterlijke tekortkomingen zoals krassen en scheuren. Wanneer de door de klant teruggezonden producten niet gedekt zijn door de garantie van de klant of wanneer het blijkt dat ze behoorlijk werken zoals werd vastgesteld door een bevoegde ScreenTek technicus, zal aan de klant een vergoeding worden aangerekend van vijfentwintig per cent (25%) voor terugzending van het product naar het magazijn.

Vragen in verband met de garantie en teruggezonden goederen dienen te worden gezonden aan rma@ScreenTekInc.com.

Verzending

ScreenTek verzendt LCD-schermen voor laptop computers via luchtkoerier en kan het product verzenden op dezelfde dag van de bestelling. Wanneer u in de Verenigde Staten woont, kunnen we het product voor $15 naar u toezenden binnen de twee dagen. Wanneer U in de Verenigde Staten woont en u wenst ons product de volgende dag te ontvangen, rekenen we $25 aan voor het eerste scherm en $3 voor elk bijkomend scherm. Verzendingskosten voor leveringen buiten de Verenigde Staten verschillen volgens het land van bestemming. Om de kosten te verzenden naar uw locatie, klik hier.

Vaak gestelde vragen

Kan ik een upgrade maken van de afmeting of de resolutie van mijn laptop LCD-scherm?

Een upgrade van de afmeting van een notebook LCD-scherm voor uw laptop computer is niet mogelijk. Een upgrade van de resolution van uw laptop kan soms mogelijk zijn naargelang de soort videokaart die in uw laptop zit en indien een verenigbaar LCD-scherm met hogere resolutie bestaat. In het algemeen raden we een resolutie upgrade af aangezien het niet gemakkelijk is om een verenigbaar LCD-scherm te bepalen voor verschillende resoluties.

Heb ik een nieuw LCD-scherm voor de laptop nodig wanneer zich lijnen voordoen op mijn scherm?

Mogelijk heeft u een nieuw LCD-scherm voor de laptop nodig. De aanwezigheid van lijnen kan een probleem met het LCD-scherm, de videokabel of de videokaart aanduiden.

Heb ik een nieuw LCD-scherm voor de laptop nodig wanneer mijn LCD-scherm verdonkert?

Mogelijk heeft u of heeft u geen nieuw LCD-scherm nodig wanneer uw LCD-scherm verdonkert. Wanneer uw LCD-scherm er donker uitziet, kan dit het gevolg zijn van 1) een defecte achtergrondverlichting of 2) een defecte omzetter. De achtergrondverlichting is de lamp in het LCD-scherm van de laptop. De omzetter is een afzonderlijk stuk van het LCD-scherm dat stroom levert aan de achtergrondverlichting van het LCD-scherm.

We hebben opgemerkt dat wanneer een LCD-scherm van een laptop verdonkert, dit meestal te wijten is aan een defecte omzetter. Ongelukkig maar is de beste manier om de oorzaak van een donker scherm te bepalen, het uitsluitings door een nieuw LCD-scherm of een nieuwe omzetter te gebruiken en door te zien welke van de twee het probleem oplost. We raden beslist aan eerst een omzetter te kopen vermits omzetters goedkoper zijn dan LCD-schermen. ScreenTek verkoopt geen omzetters; toch zouden we u met genoegen naar een gepaste bron kunnen verwijzen.

Voor welke producten verkoopt u LCD-schermen ? Verkoopt u LCD-schermen voor andere producten dan juist laptop computers?

ScreenTek verkoopt uitsluitend LCD-schermen voor notebook en tablet PC computers. We verkopen geen producten of LCD-schermen voor de volgende producten: plat-scherm monitoren voor desktop of tafelcomputers, CRT monitoren voor tafelcomputers, PDAs, GSMs of DVD spelers.

Verkoopt ScreenTek omzetters of videolintkabels (datakabels)?

ScreenTek verkoopt geen omzetters of videokabels. We zijn uitsluitend gespecialiseerd in LCD-schermen voor notebooks. Dit heeft ons toegelaten de voornaamste leverancier van LCD-schermen te worden op het gebied van voorraad, kennis en klantendienst. Wanneer u uitkijkt naar een omzetter of een videokabel, kunt u ons toch even opbellen en kunnen we u dan met genoegen naar een gepaste bron verwijzen.

Bevatten de laptop LCD-schermen van ScreenTek het plastic omhulsel (ook bekend als afbeeldingsgeheel, de ring of schermbehuizing)?

Neen. De laptop schermen van ScreenTek bevatten geen plastic behuizing of omhulsel. Er zijn verschillende redenen waarom we geen plastic behuizing verkopen met onze LCD-schermen. Onze LCD-schermen zijn meestal nieuw en komen rechtstreeks van onze leveranciers. Vermits we nieuwe LCD-schermen aankopen, kopen we onze schermen eigenlijk vóór deze geïnstalleerd worden in de laptop. Door de LCD-schermen rechtstreeks aan te kopen, kunnen we beter de kwaliteit verzekeren nu dat ze nooit voordien werden behandeld, gebruikt of geïnstalleerd. Bovendien, ingeval uw LCD-scherm beschadigd is, is uw plastic schermbehuizing gewoonlijk niet beschadigd. De aankoop van een scherm met behuizing betekent gewoonlijk dat men meer betaalt voor een scherm omdat het de plastic behuizing bevat alsook het prijsgeven van kwaliteit want men kan niet bepalen of een scherm reeds werd gebruikt. Waarom zou men meer willen betalen of kwaliteit prijsgeven juist om de plastic behuizing te hebben wanneer deze hoogst waarschijnlijk onnodig is?

Ingeval u een laptop scherm vereist of aankoopt dat reeds in een plastic behuizing omsloten zit, wees ervan bewust dat u gewoonlijk een tweedehands LCD-scherm aankoopt waarvan de kwaliteit of de gebruiksduur niet kan worden bepaald.

Welke schermafmetingen worden door ScreenTek verkocht?

ScreenTek laptop schermen variëren in afmeting van 26 cm tot 43 cm (10,4 duim tot 17,1 duim). Laptops kunnen de volgende LCD-scherm afmetingen hebben: 26 cm (10,4 duim), 26,9 cm (10,6 duim), 28.7 cm (11,3 duim), 30,7 cm (12,1 duim), 33 cm (13,0 duim), 33,8 cm (13,3 duim), 35,8 cm (14,1 duim), 38 cm (15,0 duim), 38,6 cm (15,2 duim), 39 cm (15,4 duim), 39,8 cm (15,7 duim), 40,6 cm (16,0duim), 40,9 cm (16,1 duim) en 43 cm (17,1duim).

Welke pixel resoluties worden door ScreenTek verkocht?

ScreenTek verkoopt LCD-schermen voor laptop computers met de volgende pixel resoluties: (800 x 600), (1024 x 768), (1152 x 768), (1280 x 800), (1280 x 854), (1280 x 1024), (1440 x 900), (1400 x 1050), (1680 x 1050), (1600 x 1200) en (1920 x 1200).

Verkoopt ScreenTek achtergrondverlichting?

Neen, ScreenTek verkoopt geen vervangende achtergrondverlichting; echter, in de nabije toekomst zullen we diensten in verband met de vervanging van achtergrondverlichting ter beschikking stellen.

 

 

| More

 

 

Live chat by LivePerson
Contact Us
Email:
sales@screentekinc.com
More contact details...
Government Buyers Welcome
Screentek is now on the GSA Schedule
Click here for more information


Laptop Screens 101

Do I need a new laptop screen?

How do I measure the size of my screen?

Backlights explained: LED vs LCD vs CCFL

Screen surface explained: Glossy vs Matte

Glossary of Industry Terms

Resource Center

LCD Quality Standards

Compare Our Prices to Laptop Manufacturers

 
ScreenTek

About Us
Contact Us
FAQ's
Shipping
Terms & Conditions
Site Map
Privacy Policy

Laptop Screens

Replacement Instructions
Do I need a new laptop screen?
How do I measure the size of my screen?
Backlights explained: LED vs LCD vs CCFL
Screen surface explained: Glossy vs Matte
Glossary of Industry Terms
Misc. Resources
Online Store

View Cart
Checkout
Order Status
Your Account
Sign In
Register
Reset Password
Screens Inventory

Browse by Laptop Model
Browse by Screen Part #
LCD Screen
LCD
XGA Screen
LCDs
TFT LCDs
Laptop LCD
Notebook LCDs
TFT LCD Screen

LCD Screen Disclaimer:
This is a private website not endorsed or affiliated with any of the companies whose trademarks, corporate names, or abbreviations, product names, or logos appear on this website and are the property of their respective owners. Information provided is believed to be accurate but not guaranteed.

Official PayPal Seal

Copyright © 2012 ScreenTek. - All rights reserved

'; document.write(ctscript)
Feedback Form
Leads to Insight